Publicerat 18 maj 2009 Stockholm/Göteborg

Måndag förmiddag och tillbaka i vardagen igen.

Helgen var härlig som ni säkert förstått. När jag tänker tillbaka på lördagen som helhet inser jag vilken resa detta varit. Inte bara musikaliskt utan även för Göteborg. Mottagningen som jag beskrev som kortast tidigare var ett sätt att öka kontaktytorna mot Stockholm och deras näringsliv för hela vår region. Att representanter från Statens Kulturråd, Regionen, regeringen, hovet med mera deltar betyder att det vi gör här är viktigt inte bara ur musikalsik synvinkel utan även för regionen och staden.

dsc_0016

Och de kommer till en sådan här tillställning för att vi kan erbjuda dem skandinaviens och europas (om vi får vara kaxiga) bästa musikupplevelse just för tillfället.

Göteborgare – var stolta för vår stad och vår orkester.