Publicerat 23 september 2009 Direkt från Beethoven-halle

 hhVid pukorna sitter Hans Hernqvist och känner på akustiken. I salongen sitter Hans dotter Linnéa hhdottersom följer med på turnén, bra sätt att veta vad farsan egentligen sysslar med! Samtidigt skapas en tröja kanske? Med ryggarna mot kameran står från vänster till höger: Tryggve Palmqvist, assisterande orkesterchef, han ska hålla reda på alla musiker och informera om allt som tänkas kan. Ytterst är han ansvarig för att en fulltalig orkester alltid finns på plats, inga problem än så länge, alla är friska och på plats. Bredvid Tryggve står vår solooboist, Mårten Larsson och till höger om honom Martin Söderlund, orkesterassistent. Martin och Tryggve är musikernas trygghet ute i världen och föralldel hemma i Konserthuset också! Nu är det dags att springa iväg till Beethoven-halle (allt heter något med Beethoven i Bonn, t.o.m. en parkeringsplats!)   Urban Ward

 trymarmart