Publicerat 23 september 2009 Succé i Hamburg

anna-l

Vissa ord känns utslitna, men det finns inget bättre än just succé för att beskriva vad som hände i kväll. Absolut fullsatt, långa köer för återlämnade biljetter, många ville in men platserna räckte långt ifrån till alla. Beethovens 1:a, sedan Anna Larsson i Mahler-sångerna, långa applåder innan paus (bilden). Nielsens 4:a och två extranummer efter paus, publiken gav sig inte med mindre. Stående högljudda ovasioner från en högtidligt klädd publik, de kunde inte stå emot känslorna och släppte lös ordentligt! Eftersom detta var den första konserten i en serie ”Elbkonzerte” var många sponsorer och andra VIP:ar inbjudna till konsert och mingel efteråt i den vackra Brahms-foajén i Laeiszhalle. Drinkar och plockmat i lyxklass. Ibland har man ett bra jobb!mingel

 

Urban Ward