Publicerat 21 januari 2010 Uppladdning nr 4

Konserten igår gick enligt uppgift strålande – igen! Jag var själv inte där men intrycken från de som var där är samstämmiga. Det är lätt att tycka att man upprepar sig och att superlativerna blir tjatiga, men vänner därhemma, det är faktiskt så det är! En succé som rasar vidare. Än har jag inte lyckats få några recensioner men lovar att lägga ut dem så fort de dyker upp!

skorIdag har jag och flera shoppat litet på förmiddagen, gissar att många därhemma förväntar sig något litet (eller stort?) från oss härnere. Bra priser på mycket, bl.a. skor som bloggaren stolt visar på bild. Ökenkängor, passar bra i sanden! Att priserna är låga förklaras av att Kanarieöarna fortfarande är en skattefri zon, något som ger merarbete för Sven Eriksson då det krävs tullhandlingar som annars inte behövs inom EU. Varenda liten sak som fraktas med instrumenttransporten måste listas, t.ex. noter,sven scenkläder, alla instrument etc. Och hittar någon nitisk tulltjänsteman något som inte är listat kan det få följder, t.ex. förseningar och mycket frustration. Magdalena Nilsson jobbar på i hotellobbyn hon också, där finns det fungerande magdainternet, lika viktigt som mat och sömn kan det verka som ibland! Jag minns långa turnéer där det varken fanns mobiltelefoner eller e-mail. Det gick det också men jag tror ingen idag vill vara utan möjligheten att kunna kommunicera hemåt.roger morten

På playan på väg att äta litet lunch hittar jag Morten Agerup och Roger Carlsson, tubaist respektive slagverkare. Båda mycket nöjda med tillvaron just nu, de flesta kollegerna passar på att bada och sola före repet i eftermiddag. I värmen passar en fräsch sallad som lunch, jag har hittat ett litet trevligt libanesiskt ställe som bjuder mycket gott att äta!   Urban Ward
sallad