Publicerat 27 november 2010 Med Eldfågeln till Stockholm

Energi_082036Sitter på Centrastationen med en Latte och inväntar orkestern. Vi ska åka X2000 till Stockholm för ett gästspel i Stockholms konserthus – en miniturné fram och tillbaka över dagen. På dryga 14 timmar ska vi hinna åka tåg två gånger, äta , repa och fyra av Eldfågeln. Sverige är inte så stort när man tänker efter… Hoppas bara att SJ håller vad de lovar i tidtabellerna!

Eldfågeln. Jag hör till den lilla skara på jobbet som ännu inte hört konserten. Jag har sparat den till idag. Därför kan jag inte själv vittna om något jubel i konsertsalen, men jag kan inte annat än tro på ryktena från kollegor korridorprat och publik som yttrat sig på Facebook och i vår gästbok – konserten har och kommer att leva upp till bilden som Gustavo Dudamel signerade Eldfågeln i våras.

Nu har mitt kaffe svalnat och orkestern börjar droppa in på stationen. Om 25 minuter bär det av mot nya orkesteräventyr med Magdalena och datorn på släptåg!

Vi hörs igen under dagen,
Magdalena