Publicerat 16 september 2011 Sol i Oslo

…japp, jag visste att jag hade glömt något. Baddräkten! Vi har några timmars avkoppling och ledig tid innan det är dags att ta sig till konserthuset. Perfekt att besöka hotellets spaavdelning – om man hade haft en baddräkt. Avsaknaden av ett badplagg blir väl än värre i morgon när de varma källorna på Island bubblar hånfullt… fast det löser sig säkert.

I Oslo skiner solen och jag sitter i mitt rum högst upp på hotellets tjugoförsta våning med hela Oslo för mina fötter. Vilken utsikt! Jag kan meddela att slottet utanför fönstret får sitt tak renoverat, så det slipper att regna in på den norska kungafamiljen i höst. Konserthuset ligger på andra sidan slottsparken så det borde synas på bilden, men var? Nåja, det blir nog tid att titta närmare på det sedan.

 

 
Oslo

Det råder som sagt vila inför kvällen och de som inte valt att ta sig en tupplur kanske samlar krafterna i bastun på ovan nämnda spa. Själv ska jag se över min lilla konsertgarderob för att sedan ta mig en promenad på min väg till konserthuset.

På återseende…
Magdalena