Publicerat 31 mars 2012 Ombord igen

boeingSex dagar, fem konserter och sex flighter, vi flyger alltså en hel del. Förutom dagligt flygande innebär det två busstransporter varje dag till och från flyget, ibland (om det är långt att gå) också bussresor till och från konsertlokalerna, många tider att passa och en ständig anpassning till kollektivet. Därför hördes idag en bräkning när vi gick mot bussarna på Madrids flygplats, fårskocken rörde sig igen. En träblåsare stod för de mycket realistiska bräkningen, helt utan instrument!

rupierVi har samma kärra hela tiden, en chartrad Boeing 737 som nog har åkt en och annan sväng genom åren. Jag undrar fortfarande vilka språk all skyltar ombord är på? Jag anar att man kan få böta en miljon rupier om man gör något galet, men förstår inte vad! Om någon vet mer som läser detta, hör gärna av er!exit

Det är dock väldigt trevligt ombord, personalen blir som vänner man möter varje morgon som frågar hur konserten gick och hur vi mår. Kapten tittar allt som oftast ut från cockpit och slänger några ord med oss i allmänhet med med Dudamel i synnerhet, de talar italienska/spanska med varandra och där ligger vi litet i lä. I kväll ska några av besättningen komma på konserten här i Madrid, trevligt! Under flygningen idag tog dock det hårda tempot ut sin rätt, det t.o.m. hördes hur gott många sov! Urban i Madrid

capitanosnark