Publicerat 4 mars 2016 Mingel

När Göteborgs Symfoniker besöker Stockholm har det blivit en tradition att vår ägare Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad bjuder in till ett mingel i samband med konserten.

När Göteborgs Symfoniker besöker Stockholm har det blivit en tradition att vår ägare Västra Götalandsregionen och Göteborgs stad bjuder in till ett mingel i samband med konserten. Lätt att förstå, att låta sig representeras av en orkester i världsklass är kanske inte så lätt att ordna i vanliga fall. Men här är ju själva konserten utgångspunkten för inbjudan.

Politiker, beslutsfattare, kulturfolk, branschkolleger och en rad andra träffas och det bjuds ordentligt! Tre stjärnkockar från VGR som gjort fyra rätter var blev en kulinarisk upplevelse som förberedelse till den musikaliska som var att vänta.

image

Värdskapet för minglet stod Göteborg & Co för, proffsigt och världsvant. En organisation vi arbetar nära, inte minst på min avdelning rörande marknadsfrågor. Och det är just i den här typen av sammankomster det gäller att vara just professionell, jag är där i yrket. Skapa nya relationer, underhålla kontakter, utbyta erfarenheter, få höra litet skvaller och boka möten. Jag vet att en del frågor fick sina svar, jag fick själv viktig information att ta med till ett möte fredag förmiddag med en tv-kanal.

Hur det smakade? Lika bra som det ser ut på menyn, min favorit var nog råbiffen på rådjur och kalvdansen.

Urban Ward