Publicerat 15 juni 2017 Festen är i gång!

Jag har varit pirrigt nervös i flera dagar. Vi har förberett världens fest!

Jag har varit pirrigt nervös i flera dagar. Vi har förberett världens fest! Tänk er, i år har Side by Side fler gäster än nobelfesten och jag har fått äran att ansvara för koordineringen av mat & logi. I flera månader har jag räknat bananer, glassar, kaffe, mackor, madrasser, glutenintoleranta osv. Just nu är känslan av ”kommer maten räcka” lite lätt bedövande.

Nu väntar bland annat 4 000 Smakis på att bli uppdruckna, 7 600 bananer väntar på att bli uppätna, 4 000 mackor är beställda, 500 madrasser väntar på en sovande kropp, glassfrysarna är fulla av glass från Lejonet & Björnen (en av våra sponsorer – tack för det!). Jo, maten kommer att räcka! Och ännu bättre; den här festen kommer räcka länge i minnet.

För när alla våra hedersgäster, de deltagande barnen och unga, fyller lokalerna med musik, sång, skratt och ny vänskap då är stämningen obeskrivligt härlig. Och nu är vi där. Festen har börjat!

Vi ses i vimlet/ Linnea Stegmark