Stäng
Meny
Publicerat i bloggen den 1 september 2017

Tre guld i Lahtis

Det var en märkbart laddad hemmason som klev upp på podiet. Och en lika märkbart lycklig sådan som tackade solister och orkester efter första halvan. Publiken verkade minst lika nöjda de i pausen, och när femte symfonin fyller Sibeliushallen är det en härlig, nästintill andäktig, energi i hela salen. Så i motsats till Gunde Svan lämnade vi tre guld här i Lahtis. Skogsrået, En Saga, och femte symfonin.

Men extranummer? Nja, Santtu-Matias fick tysta publiken och förklara att det inte funnits tid att repa in ett extranummer på det korta soundcheck man hade idag. Så det fick bli uppsluppna skratt och en rungande varm applåd till istället.

Men vad gör väl det……

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev