Publicerat 1 december 2022 Tid tillsammans

"Jag är så otroligt glad över alla människor som finns runt mig. Tacksam över tiden vi delar på vår färd genom livet – i den ordrika gemenskapen och i den ordlösa." – Anna Strand, kommunikationschef för Göteborgs Symfoniker.

Det där fina att dela något. På olika sätt.

Stunden på spårvagnen på väg hem från jobbet i ett vintermörkt Göteborg tillsammans med fler jackblöta gäspare som förstrött scrollar på skärmen. Kalaset med närmsta vännerna där livets förtroligheter flätas med skratt, högljudda samtal och yviga gester. Eller det underbara pratet med tonåringen som jag fått förtroendet att få följa på färden mot vuxenlivet som gärna läxar upp mig när jag inte har koll på Tik Tok-trender och dagligen matar mig med musik jag bara ”måste höra”.

Jag är så otroligt glad över alla människor som finns runt mig. Tacksam över tiden vi delar på vår färd genom livet – i den ordrika gemenskapen och i den ordlösa. Vårt gemensamma bakande av att vara människa gör mig rik. Och stark. Och glad. Och laddad med minnen som sprakande tomtebloss.

Tillsammans.

Anna Strand, kommunikationschef
Anna Strand
Kommunikationschef, Göteborgs Symfoniker