Stäng
Meny

Foajévärd i Göteborgs Konserthus

Göteborgs Symfoniker AB är ett fristående bolag inom Västra Götalandsregionens organisation. Verksamheten består av Göteborgs Symfoniker, Sveriges Nationalorkester som tillsammans med administrativ personal gör Göteborgs Konserthus till en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland. Befattningen foajévärd ingår i bolagets evenemangsavdelning.

Som foajévärd är du ansiktet utåt för Konserthuset. Du ansvarar för att publiken får en fantastisk service under hela sin konsertupplevelse. Foajévärdar hjälper också cafépersonalen med servering i paus. Vid en utrymning är det foajévärden tillsammans med ansvarig på plats som leder ut publik samt agerar snabbt om en nödsituation uppstår i publiken.

Förutom klassiska konserter med symfonikerna förväntas du även ta arbetspass på uthyrningskonserter och konferenser. Arbetspassen förläggs oftast kvällstid och helger med undantag konferenspass. Arbetspassen är normalt 3-6 timmar. Du förväntas jobba minst 2 pass i veckan. Vi har kollektivavtal enligt Teaterförbundet/Svensk Scenkonst.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i ett serviceyrke där du möter förväntansfulla gäster, både nya och återkommande abonnenter. I foajén är vi ett arbetslag som jobbar tillsammans så du får många trevliga kollegor. Vi jobbar mycket med hållbarhetsfrågor och värnar om våra miljödiplomeringar.

Restaurang-verksamheten är Svanen- och KRAV-märkt och det finns ett stort intresse för miljö vad gäller både mat och dryck. Mer om vår restaurang och vad vi erbjuder finner du på vår hemsida. Där kan du även läsa om vår orkester och Göteborgs Symfonikers verksamhet som årligen lockar över 200 000 besökare. Arbetsplatsen ligger i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg.

För att söka behöver du:

  • Ha dokumenterad erfarenhet av service och att jobba med publik/stort antal gäster
  • Kunna ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga
  • Kunna vara bekväm att agera i en nödsituation
  • Kunna ge våra gäster ett bra bemötande, det innebär bland annat god servicekänsla samt kunna göra dig förstådd på svenska.

Det är meriterande om du även:

  • Har erfarenhet av att jobba med konferens.
  • Kan flera språk eftersom vi även har internationell publik.

Arbetslivserfarenhet

Garderobiär/Garderobvaktmästare, 1-2 års erfarenhet (Krav)

Stämmer det in på dig?

Mejla CV och presentation av dig där du berättar varför du skulle passa att jobba hos oss till foaje@gso.se och ange FOAJÉVÄRD 2019 i ämnesraden.

Göteborgs Symfoniker AB eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Vi strävar även efter en väl fungerande gruppdynamik och ser därför att du ska kunna komplettera och bidra till befintlig arbetsgrupp.

Ansökan är öppen till och med 1 augusti 2019. Tillträde sker i september.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!