Stäng
Meny

För företag

Konserthuset är möjligheternas hus för ditt företag.

Fördjupa relationer till dina kunder och samarbetspartners eller skapa nya kontakter i en annorlunda och avspänd miljö. Eller varför inte förlägga ett eget evenemang i någon av Konserthusets lokaler, på toppen av Avenyn? Det blir ett annorlunda event med närheten till musiken som dina gäster sent kommer att glömma.

Hyr Konserthuset

Göteborgs Konserthus ger ditt event en unik inramning med idealiskt läge vid Götaplatsen. Välj vilken del du vill hyra och arrangera konserter, föreläsningar eller konferenser för mellan 40 och 1200 personer.

Läs mer

Creative Mornings

Äntligen har vi fått Creative Mornings till Göteborg, fukostföreläsningskonceptet som inspirerar och boostar människor i ett trettiotal städer världen över. Se till att hålla dig uppdaterad så du inte missar en enda morgonkick!

 

Läs mer här

Bli sponsor till Sveriges Nationalorkester

Göteborgs Symfoniker berör och engagerar människor världen över. Att samarbeta med oss är en unik och inspirerande möjlighet för ditt företag att sprida ert varumärke både lokalt och globalt.

Läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev