Stäng
Meny

Välkomponerat för alla sinnen

Upplev en helkväll i vårt Krav- och Svanenmärkta Konserthus. Njut av en räksmörgås, ett glas vin eller en fika i någon av våra foajébarer. Du kan även slå dig ner i lugn och ro i vår à la carte-restaurang för en tre-rätters meny.

Restaurangen

Konserthusets restaurang välkomnar dig med en säsongsbetonad à la carte-meny ackompanjerad av en förstklassig vinlista med ekologiska alternativ. Förgyll din konsert i Stora salen med ett förbokat besök och låt oss skämma bort dig en stund. Våra kockar har komponerat en konsertmeny av säsongens bästa råvaror där du väljer mellan tre olika varmrätter.

Restaurangen serverar i mesta möjliga mån svenska, närproducerade råvaror och menyn byts omkring var sjätte vecka.

Välkommen att boka bord i vår bordsbokningsfunktion eller via biljettkontoret: 031-7265300, biljett@gso.se.

Restaurangen öppnar normalt två och en halv timme innan kvällsevenemang i Stora salen. I mån av plats finns det även möjlighet att förbeställa något till pausen. Under hösten 2021 ges generellt konserter utan paus.

På lördagar kan du äta en elegant och prisvärd lunch i samband med Symfonikernas eftermiddagskonserter.

Á la carte-menyn

Stora salens foajébarer

I vackra Götaplatsfoajén och övriga barer i anslutning till stora salen kan du njuta av en räksmörgås, ett glas vin, en ekologisk fika eller annat smått och gott från menyn. Vill du slippa köa i pausen – gör din beställning i någon av barerna innan evenemanget börjar. Alltid öppet i samband med konserter i Stora salen. En särskild barnmeny finns då familjekonserter står på programmet.

Bar-menyn

Stenhammarsalens foajébar

I serveringen i Stenhammarsalens foajé kan du välja mellan välsmakande varma och kalla rätter med vegetariska alternativ, bubbel, ekologisk fika och andra godsaker från Stenhammar-menyn.

Serveringen är öppen då det är konsert i Stenhammarsalen. Vi rekommenderar er att förboka från menyn nedan på telefon 031-726 53 00. Serveringen öppnar en timme innan konsertstart.

Stenhammar-menyn

En smak av Göteborgs Konserthus

Att besöka Göteborgs Konserthus är alltid en helhetsupplevelse. Umgås med sina bästa vänner, uppleva storartad klassisk musik med Göteborgs Symfoniker och till det en frestande bit mat och god dryck i restaurangen. Detta vill vi dela med oss av i kokboken En smak av Göteborgs Konserthus!

Läs mer & köp boken

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!