Stäng
Meny

Välkomponerat för alla sinnen

I Konserthusets restaurang hittar du ett ekologiskt och hållbart utbud med säsongsbetonad à la carte. För att skapa en trygg och säker miljö för både gäster och personal följer vi alla Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och anpassar öppettider och bokningsmöjligheter.

Tills vidare håller vi foajébarerna stängda, men det går fint att förgylla din konsert i Stora salen med ett förbokat besök i restaurangen.

Restaurangen

Konserthusets restaurang välkomnar dig med en säsongsbetonad à la carte-meny ackompanjerad av en förstklassig vinlista med ekologiska alternativ. Förgyll din konsert i Stora salen med ett förbokat besök och låt oss skämma bort dig en stund. Våra kockar har komponerat en konsertmeny av säsongens bästa råvaror.

Konsertmeny köps i anslutning till ditt biljettköp eller via biljettkontoret: 031-7265300, biljett@gso.se. Dryck beställs på plats.

Restaurangen öppnar normalt två och en halv timme innan kvällsevenemang i Stora salen.  I mån av plats finns det även möjlighet att förbeställa något till pausen. Under hösten 2021 ges samtliga konserter utan paus.

På lördagar kan du äta en elegant och prisvärd lunch i samband med Symfonikernas eftermiddagskonserter.

Á la carte-menyn

Stora salens foajébarer

Samtliga av Konserthusets foajébarer kommer hållas stängda tillsvidare. Vi gör allt för att skapa en trygg och säker miljö för både gäster och personal. Givetvis följer vi alla Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Bar-menyn

Stenhammarsalens foajébar

Samtliga av Konserthusets foajébarer kommer hållas stängda tillsvidare. Vi gör allt för att skapa en trygg och säker miljö för både gäster och personal. Givetvis följer vi alla Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Stenhammar-menyn

En smak av Göteborgs Konserthus

Att besöka Göteborgs Konserthus är alltid en helhetsupplevelse. Umgås med sina bästa vänner, uppleva storartad klassisk musik med Göteborgs Symfoniker och till det en frestande bit mat och god dryck i restaurangen. Detta vill vi dela med oss av i kokboken En smak av Göteborgs Konserthus!

Läs mer & köp boken

Bok som hyllar vår och andras kärlek till livet i köket

Boken ”A. Journal Of West Coast Culinary” som är en hyllning till vår och andras kärlek till livet i köket. På 254 sidor hittar du Västkustens kulinariska rörelse: utvalda restauranger – däribland Konserthusets restaurang – kök och matkreatörer med recept, personliga presentationer och bildreportage.

Beställ boken

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!