Stäng
Meny

À la carte

Menyn baseras på svenska, närproducerade råvaror och byts omkring var sjätte vecka. Restaurangen öppnar normalt två och en halv timma innan kvällsevenemang i Stora salen. I mån av plats finns det även möjlighet att förbeställa något att äta eller dricka till pausen.

På lördagar kan du äta en elegant och prisvärd lunch i samband med Symfonikernas eftermiddagskonserter.

À la carte-meny för januari-februari

Konsertmeny

Menypris
435 kr
Förrätt
Variation av 'Mac & Cheese' - blåmögelost samt örtsallad
Varmrätt
Dagens fångst med vita rotfrukter, jordärtskockakrisp, Vin Blancsås, saltad forellrom
eller
Ankbröst, frikassé på senapglazeconfiterat anklår, mangold, boulangèrepotatis och drottningsky
eller
Variation på betor, pumpa, hasselnötter och varm getostsås
Dessert
Varm chokladtarte, tahitivaniljglass, lättvispad bourbongrädde och choklad krisp
Vinpaket
350 kr

Liten

Sotad kräfta, rotselleri- & äpplekräm, frisésallat och picklat äpple
195 kr
Variation av 'Mac & Cheese' - blåmögelost samt örtsallad
139 kr

Mellan

Räksmörgås
255 kr
Delikatesstallrik med ostar och lokala charkuterier
Halv/hel
165/245 kr

Stor

Dagens fångst med vita rotfrukter, jordärtskockakrisp, Vin Blancsås, saltad forellrom
295 kr
Ankbröst, frikassé på senapglazeconfiterat anklår, mangold, boulangèrepotatis och drottningsky
295 kr
Variation på betor, pumpa, hasselnötter och varm getostsås
225 kr

Efter

Varm chokladtarte, tahitivaniljglass, lättvispad bourbongrädde och choklad krisp
105 kr
3 sorters ostar med marmelad, sesamknäcke och ostbröd
149 kr
Kaffegodis
75 kr
Glass & sorbet
75 kr
Tryffel
39 kr

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!