Göteborgs Konserthus Absolut 60-tal

Evenemanget har ägt rum. Följ med till det magiska årtiondet som förändrade musiken för alltid! Estradkören och 42nd Street Orchestra bjuder på älskade 60-talsklassiker och spännande överraskningar.

Speltid ca: 2 t 20 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Estradkören
325 kr Barn (4-12 år) 175 kr

Evenemanget har ägt rum

Följ med till det magiska årtiondet som förändrade musiken för alltid! Estradkören och 42nd Street Orchestra bjuder på älskade 60-talsklassiker och spännande överraskningar i Stenhammarsalen 9–10 maj.

I körkonserten Absolut 60-tal blandar Estradkören jazz och bossa nova, rock och visa på ett medryckande sätt, fyllt av både nostalgi och nytolkningar. Kören har flera solister och ackompanjeras av 42nd Street Orchestra, allt under ledning av Sverker Domar.

Estradkören (f.d. Kören Canto) har cirka 50 medlemmar och har varit aktiv i Göteborg i över 50 år. Repertoaren är mycket varierad och konserterna har ofta berättande inramning. De senaste åren har kören bland annat uppträtt med en hyllad musikalkonsert respektive Beatleskonsert samt flertalet uppskattade julkonserter i Annedalskyrkan. Kören har också bidragit till det uppmärksammade rösträttsprojektet där rösträttssånger från tidigt 1900-tal spelats in på uppdrag av Göteborgs Universitet.

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang