Bilden föreställer fem människor i 70-talskläder på en stentrappa. En kvinna spelar gitarr och en man står i rosa skjorta bakom och dansar. Bilden föreställer fem människor i 70-talskläder på en stentrappa. En kvinna spelar gitarr och en man står i rosa skjorta bakom och dansar.

Göteborgs Konserthus Absolut 70-tal

Evenemanget har ägt rum. Estradkören följer upp förra årets framgångsrika 60-talskonsert med Absolut 70-tal!

Speltid ca: 2 t 25 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Estradkören
345 kr

Evenemanget har ägt rum

Information från Estradkören:

Estradkören följer upp förra årets framgångsrika 60-talskonsert med Absolut 70-tal!

Frihetslängtande fredsbudskap och politisk proggrörelse, experimentell pop och dansant disco. 70-talet var en sökande och spännande tidsepok, och resultatet blev musik som lever för alltid! Estradkören tar sig an detta årtionde musikaliskt och sceniskt 1-2 juni i Stenhammarsalen. Med sig har kören sina husband 42nd Street Orchestra och Fab III, allt under ledning av Sverker Domar.

Estradkören har cirka 50 medlemmar och har varit aktiv i Göteborg i över 50 år. Repertoaren är mycket varierad och konserterna har ofta en berättande inramning. De senaste åren har kören bland annat uppfört flera hyllade konserter med teman som musikal, 60-tal, Beatles samt de årliga julkonserterna i Annedalskyrkan. Kören har också bidragit till ett uppmärksammat rösträttsprojekt där rösträttssånger från tidigt 1900-tal spelats in i samarbete med Göteborgs universitet.

Läs mer om Estradkören på estradkoren.se

Åldersgräns 4 år.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter