Göteborgs Konserthus Ana Diaz

Evenemanget har ägt rum. Exklusiv, intim show präglad av hennes självklara melodier och hudnära berättelser.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Luger
420 kr

Evenemanget har ägt rum

Känsla må vara ett utslitet ord när det kommer till musik, men ibland måste man bara. Som med Ana Diaz. Artisten som skrev hits åt storheter som Britney Spears, Jennifer Lopez och Zara Larsson innan hon bestämde sig för att kliva ut i rampljuset.

Något som visade sig vara ett fantastiskt beslut. Diaz visade att hon, förutom att vara en melodimakare i världsklass, också besitter en alldeles sällsynt förmåga att hantera ord. En sjungen poesi som placerar lyssnaren så nära att det nästan bränns när Ana Diaz balanserar mellan sorg och tröst; mellan dyster diskbänksrealism och helande hoppfullhet.

Efter att släpps den första förkrossade vackra singeln ´100´2019 kom till slut debutalbumet ´Tröst och vatten´ 2020. En skiva som, förutom att älskas av fans såväl som kritiker, nyligen belönades med två Grammisar – en för ”Årets Pop” och en för ”Årets Textförfattare”. Ana Diaz deltog också i den senaste upplagan av ”Så Mycket Bättre” där hon gjorde stor succé som såväl tolkare som kompositör.

I höst beger hon sig ut på en efterlängtad Sverigeturné! Inför en sittande publik kommer Ana Diaz att bjuda på en exklusiv, intim show präglad av hennes självklara melodier och hudnära berättelser.

Kalle Perlskog – Trummor
Oscar Calle Broberg – Gitarr, bas
Timo Krantz – Keys

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter