Kvinna i vita kläder står framför en svart vägg. Kvinnans namn är Ane Brun Kvinna i vita kläder står framför en svart vägg. Kvinnans namn är Ane Brun

Göteborgs Konserthus Ane Brun

Evenemanget har ägt rum. 2023 firar Ane 20 år som artist, och det uppmärksammas med en stor Europa-turné. Under året ska det också släppas flera samlingar på olika teman och det hintas även om nytt material. Support: Shadi G

Speltid ca: 2 t 30 min ingen paus Scen: Stora Salen Arrangör: Headstomp Production
605 kr

Evenemanget har ägt rum

Information från Headstomp Production:
Ane Brun firar 20-årsjubileum som artist med stor Europa-turné!Ane Bruns stadigt växande publik runtom i världen har en och annan högtidsstund att vänta under nästa år.
2023 firar nämligen Ane 20 år som artist, och det uppmärksammas med en stor Europa-turné där en spelning på Göteborgs Konserthus ingår .
Under året ska det också släppas flera samlingar på olika teman och det hintas även om nytt material.

Ane Brun om jubileet:

”Jag firar 20 år som artist 2023! Vilken resa det har varit! Mitt debutalbum ’Spending Time with Morgan’ kom i maj 2003. Sedan dess har jag släppt totalt 84 album, singlar och samlingar på min egna label Balloon Ranger Recordings. Detta vill jag fira på ett storslaget sätt. Med start i september nästa år åker jag med mina fantastiska musiker ut på the 20th Anniversary Tour. Vi kommer spela mina bästa låtar från hela min karriär. Jag hoppas vi ses där ute på vägarna!”

2003 gav Ane Brun ut debutalbumet ”Spending Time with Morgan”, som hyllades av kritikerna och presenterade den norsksvenska artisten som en unik och personlig singer-songwriterröst. En röst som för varje efterföljande skiva alltmer har tagit ut svängarna musikaliskt och vunnit en stadigt växande publik även internationellt. I förra veckan släppte hon albumet ”Nærmere” med översättningar av hennes engelska material till norska.
20-årsjubileet som artist firas på flera olika vis, bland annat i form av en stor Europa-turné, the 20th Anniversary Tour.
Publiken har även andra höjdpunkter att se fram emot – under 2023 ska flera samlingar på olika teman släppas och det är också nytt material på gång.

Åldersgräns: 13 år

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang