Göteborgs Konserthus Frågar åt en vän

Evenemanget har ägt rum. Bakfickan presenterar ett samtal med Monika Björn som svarar på frågor kring klimakteriet, åldrande och träning. Med bubbel och musik med musiker från Göteborgs Symfoniker!

Speltid ca: 2 t 15 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen
350 kr

Evenemanget har ägt rum

Välkommen till ett underhållande samtal med lika delar humor som allvar. Monika Björn är författaren, klimakterieaktivisten och träningsprofilen gjort kvinnohälsa och kvinnligt åldrande till ett ”hett” ämne. Hennes senaste bok ”Stark 50+: hormoner, sömn, kost och träning” blev en bästsäljare och nominerades till Årets Faktabok 2021. Möt Monika Björn i ett samtal med Linda Belanner, chef för Unga och Samhällsengagemang hos Göteborgs Symfoniker.

Du kan själv skicka in en fråga via bakfickan@gso.se eller genom att kontakta Monika Björn på Instagram

Under kvällen bjuder Hvila-kvartetten och Carolina Grinne på musikalisk underhållning.

I biljettpriset ingår ett glas bubbel.

Om Bakfickan

Bakfickan är Göteborgs Symfonikers scen för oväntade möten och spännande överraskningar. Gör oss sällskap i Stenhammarsalen och sätt lite guldkant på tillvaron!

Om Monika Björn

Monika Björn är författaren, klimakterieaktivisten och träningsprofilen som har gjort klimakteriet till ett rykande hett(!) ämne. Sedan hennes första klimakteriebok, ”Stark genom klimakteriet” har hon utbildat tusentals kvinnor om sina egna kroppar och om vad som egentligen händer oss kvinnor mitt i livet.

Hennes senaste bok ”Stark 50+: hormoner, sömn, kost och träning” blev en bästsäljare och var nominerad till Årets Faktabok 2021. Kvinnohälsa och kvinnligt åldrande ligger Monika varmt om hjärtat och hon brinner för att sprida kunskap och medvetenhet om kvinnohälsa genom föreläsningar, utbildningar, seminarier och sociala medier. I ”Frågar åt en vän” besvarar Monika frågor högt och lågt med både lika delar humor och stort allvar.

 

Program

Britten Pan och Arethusa ur Sex metamorfoser 3 min

Mozart Divertimento D-dur K 136 15 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Hvila-kvartetten kammarensemble

Carolina Grinne oboe

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter