Online, facebook, biljettkontoret Biljettsläpp säsongen 2019-2020

Evenemanget har ägt rum. Äntligen dags för en ny konsertsäsong! Boka dina favoriter online, få tips och svar på frågor i facebook-chatten eller kom till oss på plats i biljettkontoret.

Evenemanget har ägt rum

Kl 11.00 släpper vi lösbiljetterna till säsongen 2019-2020! Boka dina favoriter online, få tips och svar på frågor i chatten på facebook eller kom till oss på plats i biljettkontoret. Göteborgs Symfoniker bjuder in till ett spännande och varierat utbud både för dig som är nyfiken nybörjare och rutinerad stamgäst. 

Biljetterna till septemberkonserterna är redan släppta, liksom biljetterna till flertalet av de konserter som genomförs av andra arrangörer än Göteborgs Symfoniker.

Livechatta med oss på facebook

Kl 11.00-ca 11.30 har du också chansen att ställa dina frågor i livechatten på facebook direkt till experterna Stefan Nävermyr och Erik Risberg, de klassiska konserternas mästare, som guidar dig till guldkornen och kramar ur det bästa av säsongen.

Bokningsförtur för dig som är abonnent

Du som är abonnent 2019-2020 har en dags online-förtur till biljettsläppet. Skapa/logga in på din webbprofil för att få tillgång till förmånen.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter