Göteborgs Konserthus Carola: Drömmen om julen

Evenemanget har ägt rum. Carola på ny vinter-turné!

Speltid ca: 2 t Scen: Stora salen Arrangör: Live Nation & Nöjet AB
495-595 kr

Evenemanget har ägt rum

Carola är mer aktuell än någonsin. Under sommaren har hon gjort bejublade konserter i Sverige och Finland, samt hyllats som sommarvärd i P1 och nu befinner hon sig i studion för att spela in ny musik. I vinter beger hon sig ut på den nya turnén Drömmen om julen.

Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med Främling etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande och några av hennes största hits – Främling, Mickey och Fångad av en stormvind (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) – är en del av den svenska musikhistorien.

2014 glänste Carola i Så Mycket Bättre. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Därefter följde en rad utsålda, hyllande och kritikerrosade turnéer.

Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum ihop för piano och liten orkester.

Turnén ”Drömmen om julen” har premiär den 16 november.

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret