Göteborgs Konserthus Carola: Drömmen om julen

Evenemanget har ägt rum. Carola på ny vinter-turné!

Speltid ca: 2 t ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: Live Nation & Nöjet AB
495-595 kr

Evenemanget har ägt rum

Carola är mer aktuell än någonsin. Under sommaren har hon gjort bejublade konserter i Sverige och Finland, samt hyllats som sommarvärd i P1 och nu befinner hon sig i studion för att spela in ny musik. I vinter beger hon sig ut på den nya turnén Drömmen om julen.

Efter mer än 30 år som artist är Carola närmast en musikalisk institution i Sverige. I och med sitt legendariska genombrott i Melodifestivalen 1983 med Främling etsade hon sig fast i varje svenskt medvetande och några av hennes största hits – Främling, Mickey och Fångad av en stormvind (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) – är en del av den svenska musikhistorien.

2014 glänste Carola i Så Mycket Bättre. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”. Därefter följde en rad utsålda, hyllande och kritikerrosade turnéer.

Carola befinner sig för närvarande i studion ihop med en av Sveriges mest välrenommerade producenter/arrangörer. Tillsammans spelar de in ett nytt julalbum ihop för piano och liten orkester.

Turnén ”Drömmen om julen” har premiär den 16 november.

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang