Göteborgs Konserthus Inställt: Djurens karneval

Evenemanget har ägt rum. Konserten kommer att livestreamas på GSOplay istället! Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Speltid ca: 50 min ingen paus Scen: Stora salen
160-230 kr Barn 80-115 kr

Evenemanget har ägt rum

Konserten är tyvärr inställd, men kommer att streamas live på GSOplay. Vi återkommer så snart vi kan till er som har köpt biljett med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel nya datum, byten och kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

För abonnemang gäller: Eftersom vi ännu inte vet när vi kommer att få lov att välkomna någon publik in i Konserthuset så avvaktar vi utvecklingen under hösten. Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur höstsäsongen påverkas, dock senast 15 januari 2021.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Se konserten live på GSOplay!

Välkommen att ta plats i soffan hemma och titta på livesändningen av konserten via GSOplay istället! Där hittar du också en mängd andra fina konserter, intervjuer och klipp.

Program

Saint-Saëns Djurens karneval 22 min

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Claes Eriksson presentatör

Elin Andersson illustratör

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret