Göteborgs Konserthus Edison vs Tesla – Ett spännande spex

Evenemanget har ägt rum. Se hur våra protagonister kämpar för att vinna ära och berömmelse i årets Medicinarspex. Och kanske också ett eget zoo?

Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Medicinska Spexarcorpsen
200 kr Student 120 kr

Evenemanget har ägt rum

I öst Europa, gammal och bakåtsträvande. I väst, Amerikas förenta stater; uppåt och framåt! Av från atlantångaren stiger Nikola och Elin Tesla i jakt på… ja, vad söker de egentligen?

Ära i all ära, men i det nya landet är det cold hard cash som vinner, och vill man ha något är det bäst att man har kosing. Den amerikanska drömmen är sann, och den som bara kommer på något ba(r)nbrytande kan tjäna multum.

Men det finns ju som alltid en hållhake, utan riskkapital blir det ingen lansering world-wide, så våra lycksökare får allt se sig om efter en kapitalstark drake som de kan samarbeta med. Sedan kan de bli rika, men ett Nobelpris hade ju också varit typiskt praktiskt, som komplement till pengarna, så vet alla hur framgångsrik man är. Och så blir man ju rik på köpet.

Känn den laddade atmosfären i årets Medicinarspex, Edison vs Tesla – Ett spännande spex, och se hur våra protagonister kämpar för att vinna ära och berömmelse. Och kanske också ett eget zoo?

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang