Göteborgs Konserthus Edison vs Tesla

Evenemanget har ägt rum. Ett spännande spex

Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Medicinska Spexarcorpsen
200 kr Student 120 kr

Evenemanget har ägt rum

I öst Europa, gammal och bakåtsträvande. I väst, Amerikas förenta stater; uppåt och framåt! Av från atlantångaren stiger Nikola och Elin Tesla i jakt på… ja, vad söker de egentligen? Ära i all ära, men i det nya landet är det cold hard cash som vinner, och vill man ha något är det bäst att man har kosing.

Den amerikanska drömmen är sann, och den som bara kommer på något ba(r)nbrytande kan tjäna multum. Men det finns ju som alltid en hållhake, utan riskkapital blir det ingen lansering world-wide, så våra lycksökare får allt se sig om efter en kapitalstark drake som de kan samarbeta med. Sedan kan de bli rika, men ett Nobelpris hade ju också varit typiskt praktiskt, som komplement till pengarna, så vet alla hur framgångsrik man är. Och så blir man ju rik på köpet. Känn den laddade atmosfären i årets Medicinarspex, Edison vs Tesla – Ett spännande spex, och se hur våra protagonister kämpar för att vinna ära och berömmelse. Och kanske också ett eget zoo?

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter