Göteborgs Konserthus En afton med kända artister och framstående forskare.

Missa inte chansen till en helkväll fylld av stjärnglans, musik och viktig kunskap om Alzheimers sjukdom.

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stora Salen Arrangör: Alzheimerfonden
280 kr

Information från Alzheimerfonden:

Välkommen till stjärnglans och forskningsrön när Alzheimerfonden bjuder in till en helkväll med folkkära artister och prominenta forskare, till förmån för ett demens- och åldersvänligt samhälle. Kattis Ahlström är kvällens konferencier.

Underhållningen står några av Sveriges mest folkkära artister för: Alzheimerfondens ambassadörer Anders Ekborg och Andreas Johnson uppträder på scen samt flera av våra folkkära artister. Vilka de är avslöjas löpande under juli och augusti på alzheimerfonden.se.

Forskare i världsklass delar med sig av sin kunskap och de senaste forskningsrönen om Alzheimers sjukdom. Möt Henrik Zetterberg, professor i neurokemi vid Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, Göteborgs universitet, Miia Kivipelto, professor i klinisk geriatrik vid Karolinska Institutet och en av världens ledande forskare inom ämnet demens kopplat till livsstil samt Ingmar Skoog, överläkare och professor i psykiatri vid Sahlgrenska Akademin, Göteborgs universitet.

Missa inte chansen till en helkväll fylld av stjärnglans, musik och viktig kunskap om Alzheimers sjukdom.

Biljettpris: 280 kronor. Överskottet från biljettförsäljningen kommer att möjliggöra anslag till verksamheter i Göteborgsregionen som arbetar för ett demens- och åldersvänligt samhälle.

Medverkande: (sidan uppdateras kontinuerligt med fler medverkande)

Shirley Clamp

 

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang