Göteborgs Konserthus EN JÄVLA CIRKUS MED LESTER

Evenemanget har ägt rum. Gäster: Kikki Danielsson, Jakob Eklund, Ronny Svensson & Nemo Hedén

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Kreationsbolaget
200 kr

Evenemanget har ägt rum

Orolig humor & överdriven underhållning med Kulturvarietén från Lester podcast. Ciceron: Anders ”Pipistrello” Rönnefors. Gäster: Kikki Danielsson (sångerska), Jakob Eklund (skådespelare), Ronny Svensson (filmkritiker) och Nemo Hedén (poddare).

Radio(o)personligheten Lester Hjerdt har tidigare gästats av Stefan Odelberg, Rickard Olsson, Carina Lidbom, Glenn Hysén och många fler i podcasten Lester. Nu bjuder Lester in till katastrofstämplad scenunderhållning på Göteborgs konserthus i en show späckad med komik, gäster, sång och musik.

I ”En jävla cirkus” ställs namnkunnigt folk till svars med svettiga frågor om allt och ingenting (mest ingenting) varvat med humoristiska sketcher och galna inslag under en helkväll I Stenhammarsalen på Göteborgs konserthus.

Programledare Lester Hjerdt, sidekick Dick Hero och producent Vendela Hell river av allt från fruktlös talangjakt i Otalang Sverige och charlatan-seans med halvdant medium till medioker magi och världsrekordförsök i speed-bingo. Via länk testar Glenn Hysén kastratsång från Onsala och det bjuds på ”En jävla quiz” + en massa annat mumbojumbo.

Allt under överseende av ciceron Anders ”Pipistrello” Rönnefors.

Håll i hatten!

Om Kulturvarietén

Kulturvarieténs humor har en stark Göteborgsprägel och komiken är influerad av Galenskaparna & After Shave, Kurt Olsson och radioprogrammet Rally.

Podcasten Lester har tidigare sänts i Humorhimlen Lab i P3 och Radio 88 Partille och sänds nu i Radio pE20 91,4. Återkommande gäster är Glenn Hysén, Pipistrello och Ulf Wagner. Lester nominerades även i kategorin ”Humor” till Svenska Podcastpriset 2014 och 2015.

Sommaren 2018 uppträdde Kulturvarietén på Kajskjul 8 i Göteborg med en scenshow under fredagar med gäster som bl.a. Glenn Hysén, Carina Lidbom och Peter Wahlbeck.

Glenn Hysén intervjuas av Lester Hjerdt i det stötande inslaget ”Vad är strömförande av ditten och datten”. Ur Lester podcast #13 ”Café Blasé”.

Hemsida
Facebook

Kulturvarietén består av:

Markus Qvist
Fredrik Wingbro
Camilla Qvist
Peter Rudelius
Tony Nilsson
Daniel Heiniemi
Mikael Stenström

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang