Göteborgs Konserthus Framgång

Evenemanget har ägt rum. En underhållande föreställning om människors olikheter och drivkrafter med Annika R Malmberg.

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Mameluck
385 kr

Evenemanget har ägt rum

I den här nyskrivna föreställningen tar Annika R Malmberg grepp om det omtalade fenomenet framgång. En humoristisk och träffsäker tolkning av hur olika vi kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med andra och få relationer att fungera.

Föreställningen baseras på Annikas bok, Tändvätska, – om konsten att brinna utan att brinna upp. Det är en scenshow så fullspäckad med historier, tips och verkliga exempel att du efter den här kvällen kommer att se världen med helt nya ögon.

Annika grundar sitt arbete på de fyra personlighetstyperna eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika egenskaper, som vi har olika stora portioner av. Att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, både i yrkes- och privatlivet, är otroligt viktigt för att bli framgångsrik. Vad händer till exempel när en eldig och resultatdriven röd person ska diskutera med en regelstyrd och principfast havsblå person?

Med fantastisk energi ger Annika dig tändvätskan som behövs för att du ska bli bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna utmaningar. Kom ihåg! Framgång betyder inte samma sak för dig som det gör för någon annan.

Sagt om föreställningen

Jag var som förtrollad från början till slut…fullständigt lysande.

Imponerande tempo och upplägg – galet lärorikt, en föreställning alla borde se.

Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap.

Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå.

Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang