Göteborgs Konserthus Game of Thrones – The Concert Show

Evenemanget har ägt rum. Den bästa musiken från alla säsonger med 100 solister, sångare och musiker från Cinema Festival Symphonics.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Julius Production AB
725 kr

Evenemanget har ägt rum

Game of Thrones-serien har fått en aldrig tidigare skådad global hype och i väntan på den åttonde finalsäsongen är uppmärksamheten större än någonsin! Stående ovationer och lovord har följt den senaste turnén med musik ur Game of Thrones framförd av Cinema Festival Symphonics. De musikaliska mästerverken är skapade av kompositören Ramin Djawadi från Duisburg.

Game of Thrones – The Concert Show är en gripande föreställning av exklusiv karaktär. De musikaliska mästerverken framförs av en orkester, en stor kör och solister. Skärmanimationer och visuella effekter kommer bidrar till att förstälrka upplevelsen där hjärtat går på högvarv i det stora spelet. En exklusiv föreställning hyllad av både publik och press.

Stig in i Westeros med Game of Thrones – The Concert Show. En fantastisk musikalisk och visuell upplevelse. Den väcker de sju kungarikena till liv med en extraordinär intensitet och modern teknologi. Publiken bjuds på en mäktig föreställning, en musikalisk resa genom kungarikena. Den kritikerrosade och Emmy-belönade HBO-seriens fans kommer att stiga in i det stora äventyret Game of Thrones.

Inklusive höjdpunkter från den åttonde och sista säsongen!

Medverkande

100 solister, sångare och musiker från Cinema Festival Symphonics.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellerty

För mer information http://www.juliusproduction.se

 

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter