Göteborgs Konserthus Guidad tur

Evenemanget har ägt rum. Följ med bakom kulisserna i Göteborgs Konserthus och landa i restaurangen över en lunch.

Scen: Götaplatsfoajén
Guidad tur inkl lunch 300 kr

Evenemanget har ägt rum

Göteborgs Konserthus är mer än bara vackra konsertlokaler och foajéer. Följ med på en guidad tur och se vad som egentligen pågår bakom kulisserna. I priset ingår också en lunch i restaurangen.

Turen tar ungefär 3,5 timmar och innehåller en orkesterrepetition på ca 20 minuter inne i Stora salen, rundvandring, föredrag om huset och Göteborgs Symfoniker, samt dagens lunch i restaurangen. I lunchen ingår varmrätt, sallad, bröd och lättöl/vatten.

Rullstol eller liknande hjälpmedel går bra att ha med under guidning men meddela det vid bokning. I undantagsfall kan det hända att orkesterns repetitionstider ändras och att vi måste justera tiden för ert studiebesök.

Varmt välkomna!

Digital rundvandring

Prova också vår digitala rundvandring och besök oss från soffan hemma. Plugga in dina hörlurar i telefonen eller läsplattan och följ med på en guidad tur ledd av Måns Pär Fogelberg. Turen tar 22 minuter.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter