Två kvinnor med rödbakgrund. Kvinnan med grön klänning heter Carina Berg och kvinnan i vit klänning heter Carolina Gynning Två kvinnor med rödbakgrund. Kvinnan med grön klänning heter Carina Berg och kvinnan i vit klänning heter Carolina Gynning

Göteborgs Konserthus Gynning & Berg LIVE – Del 1

Evenemanget har ägt rum. Sveriges mest populära poddare och TV-profiler ger sig ut på en Sverigeturné.

Speltid ca: 1 t 15 min ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: Livenation
395-720 kr

Evenemanget har ägt rum

CAROLINA GYNNING & CARINA BERG ÅKER PÅ TURNÉ

I början av 2023 ger sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler ut på en Sverigeturné. Live Nation i samarbete med Spotify presenterar Gynning & Berg LIVE! Turnén innefattar 9 städer med premiär i Malmö och turnéfinal i Stockholm. Sedan 2019 har Carolina Gynning och Carina Berg delat med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt genom podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva. Det är en podd full av samtal om livets små och stora delar, med en stor dos humor och självdistans. Carolina Gynning och Carina Berg håller inte tillbaka -om något.

Efter tre år bakom poddmikrofonen får fansen nu äntligen uppleva Gynning & Berg – Live! ” Äntligen har vi fått upp modet och tummen ur arslet. Vi ska på turné. Det blir Gynning och Berg i livs levande form på scen. Vi bjuder på lika mycket babbel och visdom som i podden, men också SÅNG. Med nästan rätt toner. Och kanske dans.”, hälsar Carolina Gynning & Carina Berg.

Gynning & Berg –Live är en liveshow som arrangeras av Live Nation och presenteras i samarbete med Spotify. Den första delen, som löper under våren 2023, har premiär den 26 januari i Malmö.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter