Göteborgs Konserthus Homayoun Shajarian

Evenemanget har ägt rum. Vi är glada att återigen välkomna Homayoun Shajarian till Göteborgs Konserthus. Konserten bjuder på en skön blandning av persisk och västerländsk musik av den iranska stjärnan, som nu åter är på turné i Europa.

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stora Salen Arrangör: Tar Event
625-1825 kr

Evenemanget har ägt rum

Information från Tar Event: 
Homayoun Shajarian räknas till de absolut främsta persiska, klassiska vokalisterna. Tillsammans med sitt band har den iranske superstjärnan gett ut flera album och gästat många internationella scener och festivaler.

Senast Shajarian gästade Göteborgs Konserthus var 2016. Konserten bjuder på en skön blandning av persisk klassisk och västerländsk musik.

Homayoun Shajarian är uppvuxen i en känd musikerfamilj och är även en lysande instrumentalist. Hans pappa, som var en ansedd mästare i den traditionella sångtekniken, har haft en stor inverkan på den persiska konstmusiken. Som femåring började Shajarian spela handtrumman tombak och senare den orientaliska spikfiolen kamanche, vilket var hans huvudinstrument på musikkonservatoriet i Teheran.

Åldersgräns 13 år

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang