Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Ingen ängel

Evenemanget har ägt rum. Föreläsare: Louie Marti

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Atikko AB
370-420 kr

Evenemanget har ägt rum

Om inre kraft och inspiration till förändring. Ta chansen att lyssna till Louie Martis fascinerande historia – från en tuff skolgång som präglades av hans grava dyslexi, till att finna den familj och trygghet han saknat inom en organisation som han 10 år senare tog sig ur, redo att följa en ny väg i livet.

Louie Marti har en tuff bakgrund. Rinkeby var en stökig och karg miljö att fostras i. Hans uppväxt präglades av närhet till våld från tidiga år. Att bygga styrka, för att kunna försvara sig och ge igen, blev en prioritet. Med en benhård vilja, en stor dos charm och påhittighet gick han ändå ut gymnasiet från en yrkeslinje. Senare i byggbranschen träffade Louie snabbt killarna från det tuffaste motorcykelgänget och blev de snabbt hans familj. Inom organisationen hittade Louie en familjär samvaro med ordning, regler och tydlig struktur som gav honom den balans han saknat i livet.

Inom organisationen stannade han ett decennium. Men då intresset för film och skådespeleri bara växte blev situationen ohållbar och möjligheten att kombinera de två världarna obefintlig. Drivkraften till utträde fanns där och nästan på dagen 10 år efter han blivit medlem stod han helt utanför, fri att följa en ny väg i livet.

Varmt välkommen till föreläsningen med Louie Marti och låt dig inspireras av kraft till förändring och att hitta styrkan att fatta nya livsbeslut.

Föreläsningen kommer avslutas med en frågestund då har du chansen att ställa dina frågor direkt till Louie.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter