Göteborgs Konserthus James Farm med Joshua Redman

Evenemanget har ägt rum. Nefertiti på Konserthuset: Joshua Redman saxofon, Aaron Parks piano, Matt Pennman bas, Eric Harland trumset

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen
290-370 kr Student 145-185 kr

Evenemanget har ägt rum

Nefertiti i Konserthuset presenterar bland det bästa som modern jazz har att erbjuda: musik som är helt medveten om – och som påverkas av – de olika språken i musikens kultur. Med en identitet som är integrerande, framåttänkande, färgrikt kreativ men också disciplinerad.

James Farm har blivit kritikerrosad sedan debutspelningen på Montreal Jazz Festival 2009 och spelar för utsålda hus världen över. Kvartetten drivs av övertygelsen om att kollektivet besitter en styrka som sträcker sig långt över den enskildas prestation.

Var för sig är dom sin tids stora jazzstjärnor. Tillsammans utforskar de sina musikaliska framtider och strävar efter att kunna kombinera sina virtuosa spelstilar med sitt komponerande av berättande musik.

Nefertiti på Konserthuset

I konsertserien Nefertti på Konserthuset hittar du jazz och gränsöverskridande musik med internationella stjärnor i ett tätt och nära format. Konserterna arrangeras i samarbete med jazzklubben Nefertiti. Spellistan är laddad med artisterna som gästar oss säsongen 2018-2019.

Medverkande

Joshua Redman saxofon

Aaron Parks piano

Matt Pennman bas

Eric Harland trumset

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter