Stäng
Meny
sön
22
maj
Kl 20.00

Jethro Tull

Jethro Tull med Ian Anderson till Sverige våren 2020! Konserten är flyttad till den 22 maj 2022, köpt biljett gäller.

Jethro Tull

Jethro Tull med Ian Anderson till Sverige våren 2020! Konserten är flyttad till den 22 maj 2022, köpt biljett gäller.

Konserten är flyttad till den 22 maj 2022 kl. 20.00. Har du köpt biljett till de tidigare planerade datumen så gäller din/dina biljetter till konserten i maj.Kan ni inte gå det nya datumet erbjuder arrangören återköp fram till den 3 februari 2022.

Har ni frågor kontakta biljett@gso.se

Vi vill påminna dig som har en bokad biljett hos oss att förbereda ditt vaccinationsbevis i god tid inför ditt besök. Våra publikvärdar hjälper dig att skanna beviset i samband med att du kommer till våra entréer. Sedan välkomnas du precis som vanligt. Kom ihåg ID, biljett och att komma i god tid då inpassering kan ta längre tid än vanligt.
Läs mer om hur du beställer ditt vaccinationsbevis på Covidbevis

————————

Det legendariska rockbandet Jethro Tull firar 50-årsjubileum och bjuder Sverige på tre spelningar i maj 2020 under namnen “The Prog Years”.
Ian Anderson lovar att ta oss på en resa tillbaka i tiden till de tidiga progressiva åren och albumklassiker som Stand Up, Benefit, Aqualung, Thick As A Brick, Passion Play men bjuder även några nya klassiker.
Med sig har Ian musikerna David Goodier (bas), John O’Hara (keyboard), gitarristen Joe Parrish och Scott Hammond på trummor.

Evenemanget flyttas till den 22 maj 2022 (tidigare datum 31 maj 2020, 14 maj 2021 och 23 januari 2022)  Köpta biljetter gäller för det nya datumet.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!