Klas Hallberg Klas Hallberg

Göteborgs Konserthus Klas Hallberg – Att leva innan man dör

Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör. Att se Klas är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester på en person”/ David JP Phillips. En tänkvärd humorshow om att leva innan man dör.

Speltid ca: 1 t 30 min Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Klas Hallberg Management
395 kr
Att leva innan man dör ”Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör. Att se Klas är som att betrakta en perfektkoordinerad symfoniorkester på en person”David JP Phillips

Enmansshow: Att leva innan man dör. En skrattfest om livets allvar.

 

Nu släpper vi loss endorfinerna, skrattar oss hesa och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör. Jag tar avstamp i behovet av att få träffas, att få skratta ihop, och att få samlas i stora sällskap. Vi går en framtid till mötes som är kantad av ovisshet och vi lämnar bakom oss två år av pandemi med både nödvändig och överdriven oro, av både kloka och vansinniga beslut. Det behöver luftas, vädras ut och garvas åt, samtidigt som vi hittar energi och framtidstro mitt i galenskapen.

Here we go! Ett av sätten att göra detta på är att se till att du bokar biljetter, tar dig till Konserthuset och låter mig gå loss. Fortare än kvickt.

Det kommer att bli en skrattfest jag lovar. Och det kommer att bli allvarsamt och berörande. Jag lovar. Nu kör vi. Boka!

/Klas

Klas Hallberg är ofattbart träffsäker och makalöst rolig. Han förenar existentiellt djup med vardaglig humor på ett elegant vis. Vår bästa jämförelse är nog en modernare variant av Tage Danielsson.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret