Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Konserthusturné med Jon Henrik Fjällgren

Evenemanget har ägt rum. En musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i.

Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Sodar Value AB
520 kr Barn /Ungdom tom 18 år 320 kr Pensionär 320 kr

Evenemanget har ägt rum

Hej bästa besökare!Vi måste tyvärr komma med det tråkiga beskedet att vi kommer ställa in Jon Henrik Fjällgrens konserthusturné. Läget i samhället med nya utbrott av covid gör det omöjligt för oss att genomföra den spelning i Norrköping som vi hade tänkt då det inte blir rättvist för varken publik, musiker eller för oss som arrangör. Köpta biljetter återköpes fram till spelningens dag. Jon Henrik hälsar och tackar som ödmjukast för er tänkta närvaro och kommer bjuda igen med något liveframträdande på sociala medier framöver.

Med vänlig hälsning

Jonas Pettersson, turnéansvarig Sodar Value AB

I konserthus runt om i Sverige, Norge och Finland bjuds publiken på en mäktig och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån artister såsom Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon med flera.

Vaccinationsbevis

Från och med den 1 december inför vi krav på vaccinationsbevis enligt Folkhälsomyndighetens förskrifter för allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 personer. Kravet kommer att gälla alla våra evenemang i Göteborgs Konserthus.

Vi vill påminna dig som har en bokad biljett hos oss att förbereda ditt vaccinationsbevis i god tid inför ditt besök. Våra publikvärdar hjälper dig att skanna beviset i samband med att du kommer till våra entréer. Sedan välkomnas du precis som vanligt. Kom ihåg ID, biljett och att komma i god tid då inpassering kan ta längre tid än vanligt.
Läs mer om hur du beställer ditt vaccinationsbevis på Covidbevis

 

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik steget in i flera av Scandinavians finaste konserthus.
”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”
Turnén inleds i Örebro Konserthus den 5 februari och dagen efter, på samiska nationaldagen, intar han Oslo Konserthus. Därefter blir det ytterligare 9 stopp innan turnén avslutas i Helsingfors fantastiska konserthus under mars månad.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter