Göteborgs Konserthus Kulturkalaset: Yogakonsert

Evenemanget har ägt rum. Ett härligt yogapass till livemusik av musiker från Göteborgs Symfoniker i Konserthusets vackra pampiga garderobshall.

Speltid ca: 1 t ingen paus Scen: Götaplatsfoajén
Fri entré, platsbokning

Evenemanget har ägt rum

Välkommen att avsluta Kulturkalaset med ett härligt yogapass till livemusik av musiker från Göteborgs Symfoniker. Ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag så guidar vi dig till välbefinnande och flödande energi i Konserthusets pampiga garderobshall.

Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad. Ta på dig mjuka kläder och ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag.

Yogastilen kallas Global Yoga och under just det här passet kommer musiken att bindas ihop med yogan på ett helt unikt sätt tack vare yogaläraren Lene Skomedals musikerbakgrund.

Konserten kostar ingenting. Dörrarna öppnas kl 10.30. Ingång från Stenhammarsalen – var på plats senast 10.45. Därefter släpper vi biljetterna till dem som står på kö.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter