Göteborgs Konserthus The Music of Les Misérables in Concert

Evenemanget har ägt rum. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier.

Speltid ca: 2 t 35 min inkl paus Scen: Stora Salen Arrangör: Julius Production AB
765 kr

Evenemanget har ägt rum

Information från Julius Production AB:
Mästerverket av Boublil/Schönberg är på Europaturné.
Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London, sångare och musiker.
Konstnärlig ledare: Stephen Ellery
Med scener från filmsuccén från 2012

Det är med stor uppståndelse hela orkestern gör entré på scen. Orkestern under ledning av Stephen Ellery imponerar om och om igen och låter de 15 solisterna och körens fantastiska sångframträdanden blända publiken med stjärnglans och hänförande nummer.

Les Misérables av Boublil/Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen. Det är få andra musikaler som har detta underbara sätt att röra sig med känsliga melodier. I dem inkluderas stycken som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”.

En ny låt komponerades speciellt för Hugh Jackman för den världsomspännande succéfilmen från 2012. ”Suddenly” blev Oscar-nominerad till årets bästa filmlåt och den utelämnas naturligtvis inte från denna extraordinära konsert!

I rollen som Jean Valjean ser vi Chris Green och bland solisterna ser vi fler av Les Misérables West End-artister såsom Julie Lund, Alex Tomkins och Chloe Taylor.

Originalscener från filmen med global framgång från 2012 kommer att visas i samband med musiken – i samarbete med Universal Pictures.

The Music of Les Misérables in Concert går rakt in i hjärtat!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang