Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: MAX RAABE & PALAST ORCHESTER

Evenemanget har ägt rum. Sweet and lovely

Scen: Stora salen Arrangör: Livenation & KB West
620-720 kr

Evenemanget har ägt rum

Max Raabe & Palast Orchesters konsert i Göteborg den 13 juni kommer att ställas in. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat i Göteborg och av logistiska skäl finns inget nytt konsertdatum. Alla biljetter återlöses. Vid frågor kontakta biljett@gso.se

Max Raabe tillbaka till Sverige – spelar i Göteborg, Malmö och Stockholm!

I november 2019 släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged album – och nu kommer de till Sverige! Det blir totalt fyra spelningar: i Göteborg på Konserthuset den 4 oktober, Malmö Live den 5 oktober och slutligen i Stockholm på Cirkus den 6 och 7 oktober!

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program Sweet & Lovely i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV-och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel Mack The Knife med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller Just A Gigolo med det finska monstret Mr. Lordi!

I höst är det dags för Max Raabe & Palast Orchester att återvända till Göteborg, Malmö och Stockholm!

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang