Göteborgs Konserthus Miss Li

Evenemanget har ägt rum. Varje natt drömmer jag om att vi sjunger och dansar tillsammans.

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: Blixten & Co och Frihamnen Event
445 kr

Evenemanget har ägt rum

Hälsning från Miss Li:

Jag saknar er så mycket att det gör ont. Och jag menar det verkligen!

Varje natt drömmer jag om att vi sjunger och dansar tillsammans. Varje morgon vaknar jag med träningsvärk för att jag har röjt så mycket på scenen, hoppat ner i publiken och sträckt ut mikrofonen för att kunna höra era vackra stämmor sjunga med alla i låtar.

Vårturnén 2020 var det absolut roligaste jag någonsin gjort. Tills en pandemi kom och satte krokben för det.

Därför gör det extra ont att behöva meddela er att vi måste flytta fram turnén ytterligare.

Men min största önskan är att vi alla ska känna oss trygga och säkra när vi väl går på konsert och evenemang igen. Därför har vi tagit i och flyttat den ett helt år – till våren 2022.

Det känns kanske långt bort! Men när väl den dagen kommer så kommer vi kunna sjunga av hela våra hjärtan!”

———————————–

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där. Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Skrivet om Miss Li live:

”Det bästa du kan se på en scen i vår”
– Kulturbloggen
”Miss Li manglade Uppsalapubliken”
– Upsala Nya Tidning
”Miss Li slår strike efter strike på Falun Bowling & Krog […] Trycket i lokalen har aldrig varit högre.”
– Dalarnas Tidningar
”Magiskt – Miss Li!”
– Hallandsposten
”Det bjuds på soul, jazz, rag-time, reggae och indiepop och allt där emellan, och det är inte många som kan röra sig så friktionsfritt mellan olika genrer som Miss Li.”
– Nya Wermlands-Tidningen
”Ett par låtar in på spelningen är hela publiken febersmittad och groggy. […] Miss Li levererar ett set som för alltid tagit sig in min själ.”
– Corren
”Smäktande epos i stillsamt mak blandades hejdlöst med cirkuspop och vad som redan blivit coverklassiker ifrån Så mycket bättre. Allt utan skarv och med en sjuhelsikes karisma från såväl band som artisten i fokus. En av våra, för tillfället, absolut största.”
– Lidköpingsnytt
”Pardon my French men fy fan i helvetes jävlar så bra Miss Li är!”
– Dala-Demokraten

FacebookInstagramHemsidan
Åldersgräns 13 år.

 

Evenemanget har blivit framflyttat ytterligare en gång, nytt datum är den 16 september kl. 19.30

Arrangören meddelar att på grund av Covid-19 och de restriktioner som följer pandemin, måste vi tyvärr flytta fram konserten med MISS LI.

* Din tidigare köpta biljett är giltig till det nya datumet och du behöver inte göra någonting.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgiften, 25:-/biljett) Du kontaktar då biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se,  senast den 13 februari 2022.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang