Göteborgs Konserthus Gold – The best of Mnozil Brass

Evenemanget har ägt rum. Musikvärldens Monty Python har samlat sina allra bästa nummer i en galet rolig show.

Speltid ca: 2 t 10 min inkl paus Scen: Stora salen
290-370 kr Student 145-185 kr

Evenemanget har ägt rum

De har gjort succé i Österrike, Tyskland, England, USA och Japan och är nu på en stor Europa-turné där också Göteborg får glädjen att få välkomna Mnozil Brass, det österrikiska gänget som kallats musikvärldens Monty Python. Efter en 25 år lång karriär har de nu samlat sina allra bästa nummer i en galet rolig show.

Mnozil Brass har förmågan att skruva till det så man inte kan låta bli att skratta men i nästa ögonblick häpnar inför deras musikaliska skicklighet. Så lätt och ledigt kan bara de bästa få till det.

Så har du tröttnat på seriösa och tråkiga perukstockar är Mnozil Brass det perfekta botemedlet. Musik är faktiskt lika kul som viktigt!

Namnet, ja. Det hämtade de unga studenterna på musikhögskolan i Wien från den krog på andra sidan gatan där de fuktade struparna efter långa dagars repetitioner: Mnozil’s Gastwirtschaft zum Kellergwölb.

30% rabatt för abonnenter

Du som är abonnent i Göteborgs Konserthus säsongen 2019-2020 har 30% rabatt på ordinarie biljettpris. Boka via din webbprofil, där du även hittar fler förmånliga erbjudanden.

Medverkande

Mnozil Brass

Thomas Gansch trumpet

Robert Rother trumpet

Roman Rindberger trumpet

Gerhard Fuessl trombon

Zoltan Kiss trombon

Leonhard Paul trombon

Wilfried Branstoetter tuba

Markus Nittmann ljusdesign

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter