Tredje Långgatan 9 Offstage på Tredje Långgatan

Evenemanget har ägt rum. Vackert barhäng till klassisk livemusik på Auktionsverket Kulturarena, med eldsjälar ur Symfonikerkollektivet.

Scen: Auktionsverket Kulturarena
200 kr

Evenemanget har ägt rum

Offstage bjuder på vackert barhäng till klassisk livemusik av eldsjälar ur Symfonikerkollektivet – denna gång hos Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan.

Konceptet Offstage bjuder på oslagbar närvarokänsla och stort hjärta, och poppar upp på platser där det är högt i tak och plats för kreativitet. Denna gång ses vi på Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan 9. Baren är öppen och på scenen står Symfonikernas alldeles egna barockensemble BAGS.

Dörrarna öppnas kl 17.00 och konserten börjar kl 18.00.

Barockakademin Göteborgs Symfoniker

2016 bildade Symfonikerna en egen barockensemble som sedan dess ger konserter både i Konserthuset och på turné. Man har lyckats knyta en internationellt respekterad barockprofil till ensemblen som konstnärlig ledare – den italienske cellisten Stefano Veggetti. Tillsammans med musikerna i ”BAGS” utforskar han musiken ur ett tidstroget perspektiv – så som det kan ha låtit när den skrevs i perioden 1600-1750. Solist: violinisten Terje Skomedal.

Program

Veracini Ouvertyr nr 1 i B-dur
Vivaldi Konsert, F-dur, RV 296, för violin, stråkar och basso continuo
Paus
Telemann Uvertyr C-dur ”Vattenmusik”
Veracini Uvertyr nr 6 G-moll

Här hittar du Auktionsverket Kulturarena

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter