Göteborgs Konserthus Festtoner i orgeln

Våren är förväntans och förnyelsens tid. Den här lunchkonserten sveper orgeltonerna iväg dig på en fest av njutningar med lettiska organisten Ligita Sneibe.

Speltid ca: 1 t inkl paus Scen: Stora salen
340-500 kr Student 170-250 kr Ungdom tom 29 år 170-250 kr

Inled din lediga lördag med en skön lunchkonsert i Stora salen. Den här dagen sveper orgeltonerna iväg dig på en fest av njutningar med lettiska organisten Ligita Sneibe. Våren är förväntans och förnyelsens tid.

Såhär i brytningstiden mellan iskyla och solvärme har vi enligt flera traditioner just tagit oss igenom fastan. Det är dags att fira. Dags för gemenskap, njutning och generositet. Dela glädjen i att ge du med.

Vid orgeln sitter Ligita Sneibe, prisbelönt konsertorganist och omtyckt orgellärare i Sverige och utomlands. Hon dukar upp en frikostig repertoar av mästerverk från orgelvärlden. Och du är bjuden.

Provlyssna

Lär känna organisten Ligita Sneibe.

Lördag 13 april 2024: Evenemanget slutar ca kl 13.30

Medverkande

Ligita Sneibe solist

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Försoningens toner
23 sep 12.30

Låt tonerna från den mäktiga konserthusorgeln bli ditt sällskap på en inre resa. Amerikanska organisten Kimberly Marshall är vår guide i en meditativ lunchkonsert i försoningens tecken. Ett själsligt nyår till musik.

Läs mer
Kontrabasisten Jenny Rydeberg spelar på sitt instrument i ett rött sammetsrum

Ge ditt liv konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser och rabatterat biljettpris. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Abonnemang 2023-2024