Göteborgs Konserthus Ovanliga Daisy

Evenemanget har ägt rum. Familjekonsert; Välkommen till blommornas land! En musikalisk dockteater om livet i en trädgård dit Daisy nyligen kommit.

Speltid ca: 45 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen
150-220 kr Barn 70 kr

Evenemanget har ägt rum

Välkommen till blommornas land! En musikalisk dockteater om livet i en trädgård dit Daisy nyligen kommit. Hon är ung och glad men får kämpa eftersom hon inte är som de andra blommorna. Bland dem finns fru Ivy som hjälper Daisy till rätta, de skvallriga Rosorna och den mystiska Chagall som lär Daisy vad sann vänskap är.

Ovanliga Daisy har skrivits av Symfonikernas basist Charles DeRamus som tidigare gjort Gretas dröm och Snöflingan. Musiken till föreställningen är delvis kända klassiska stycken, delvis nykomponerad musik av Charles DeRamus själv.

– Alla blommorna har sitt eget sätt att bli bekväma i livet, det försöker jag illustrera i musiken. Jag har komponerat ett musikaliskt motiv till varje karaktär. När jag skriver tänker jag inte så mycket på att det är för barn. Jag skriver det jag tycker är fint.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Läs mer i konsertmagasinet

Nr 4 2018-2019 Pappan till Ovanliga Daisy

Daisy är det engelska ordet för tusensköna. Denna anspråkslösa blomma är också huvudkaraktär i Konserthusets nya barnföreställning med mupparna som förebild. Pappa till berättelsen är kontrabasisten Charles DeRamus.