Göteborgs Konserthus Mer än Pandemikickout – Med Klas Hallberg

Evenemanget har ägt rum. En frustande livslustupplevelse i sann värmländisch stajl.

Speltid ca: 1 t 30 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Klas Hallberg Management
395 kr

Evenemanget har ägt rum

En befriande mix av humor och allvar

Showen handlar om att leva innan man dör. Det blir en livsbejakande upplevelse med en vild blandning av humor och allvar.

 

Från början var det tänkt som en ren pandemikickout, och vi ska minsann kicka ut pandemin. Vi har levt i drygt två år nu med livsrestriktioner och oro och begränsningar. Därför behöver vi ett livsträningspass där vi kan lämna en del både medvetna och omedvetna hämningar bakom oss.

 

Förutom att kicka ut pandemin behöver vi nu också förhålla oss till det krig som utspelar sig. Här ska ingen förvänta sig att Klas Hallberg kan komma med några lösningar, men jag kan ta mig friheten att påminna mig själv och andra om att vi ska leva innan vi dör. Vi ska leva, uppleva och agera för att både vi själva och andra ska ha ett levande liv. Jag kan problematisera hur vi kan förhålla oss till osäkerhet och oro, och därmed både fatta bättre beslut och faktiskt uppleva en fylligare livsupplevelse. Detta kan jag bidra med, samtidigt som vi låter ett och annat asgarv rulla genom våra härdade själar.

 

Välkommen till en tänkvärd upplevelse med befriande skratt mitt i galenskapen.
/Klas

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter