Göteborgs Konserthus Promskonsert med Göteborg Symphonic Band

Evenemanget har ägt rum. Jubileum-PROMS 25 år 2016

Speltid ca: 2 t 20 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Göteborg Symphonic Band
420 kr Barn 210 kr Student 210 kr

Evenemanget har ägt rum

I år spelas PROMS-konserterna för 25:e året i rad på Göteborgs Konserthus.

De årliga konserterna har blivit en tradition som många ser fram emot när höstens mörker är i antågande. Årets konserter gästas av den fantastiska soulsångerskan LaGaylia Frazier, som bl.a. medverkade på årets Håkan Hellström-konserter. Vi kommer också att få höra Göteborgs operadrottning Carolina Sandgren, som sjungit med Göteborgs Symphonic Band vid många tillfällen, nationellt och internationellt. Konferencier är Lotta Engberg, som i många år lett bl.a. Allsång på Liseberg.

Självklart innehåller föreställningen ”obligatoriska” PROMS-inslag som British Seasongs, och Pomp and Circumstance, där publiken ges möjlighet att sjunga med. Vi erbjuder er en oförglömlig upplevelse, med mycket musik, skratt, allsång och upptåg, tillsammans med 50 man stora Göteborg Symphonic Band utökade med en extra kompgrupp.

Barnpriset gäller tom 17 år

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang