Kvinna står med handen under hakan och ser lite klurig ut, färgsprakande vägg bakom henne. Kvinna står med handen under hakan och ser lite klurig ut, färgsprakande vägg bakom henne.

Göteborgs Konserthus Relationsshowen

Evenemanget har ägt rum. Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha- upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Domand AB
430 kr

Evenemanget har ägt rum

Relationsshowen – en humorföreställning om allt det där som händer mellan människor

Relationsshowen är en humorföreställning av och med Annika R Malmberg. Regissör är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som sällan varit viktigare än nu – nämligen våra relationer.

 

Efter en minst sagt annorlunda och omtumlande tid, kan våra relationer, både på jobbet och hemma, må bra av ett omtag och en nystart. Och vad kan då passa bättre än att få skratta tillsammans samtidigt som vi lär känna varandra ännu lite bättre. ”Det vanligaste felet i relationer är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vi bokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig.”

 

Annika är föreläsaren som har över 30 år erfarenhet av möten med människor och som idag är specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer – både på jobbet och hemma. Annika har blivit utsedd till en av Näringslivets Superkommunikatörer och hon är en av tre talare i Sverige som fått den högsta utmärkelsen Diamond Speaker. Annika är författare till fem böcker bland annat ”Make it work – en guide till fungerande relationer” och den senaste: ”Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra”. Annika har ofta synts som favoritexpert i rutan hos ”Filip och Fredrik i Breaking News”.

 

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha- upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater. Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt. Med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det! Relationen alltså.

 

Välkomna!

 

Manus: Annika R Malmberg

Regi: Rachel Mohlin

Produktion: Domand AB

 

Sagt om Annika och Relationsshowen

 

:”Jag fick se en ny sida av Annika, som berörde”

”En fantastisk show men så mycket skratt och igenkänningsfaktor”

”Detta borde ALLA få vara med om”

”Vilken show, vilket fyrverkeri, vilken fantastisk kväll”

”Rekommenderas helhjärtat. Annika når verkligen fram.”

”Fullkomligen lysande”

”Annika är en stjärna”

”Skrattade så mycket att jag fick kramp i kinderna”

”Underbart att få skratta så mycket”

”Det bästa jag har sett på en scen!”

 

 

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang