Götaplatsfoajén Side by Side 2023: Open Choir in Concert

Evenemanget har ägt rum. Fartfyllt, lättsamt och dansant! Det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema bjuder på en härlig stund tillsammans med barnen och ungdomarna från Open Choir.

Speltid ca: 45 min ingen paus
60 kr

Evenemanget har ägt rum

Fartfyllt, lättsamt och dansant! Det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema bjuder på en härlig stund i den magiska Götaplatsfoajén tillsammans med barnen och ungdomarna från OPEN CHOIR.

Kom och dras med i lägerdeltagarnas glädjefyllda energi när de sjunger och spelar tillsammans under ledning av Magnus Petterson.

Det internationella musiklägret Side by Side arrangeras av Göteborgs Symfoniker och är ett av Göteborgs jubileumsprojekt. 2023 firar lägret sitt 10-årsjubileum samtidigt som det är en viktig del av stadens 400-årsfirande.

På Side by Side samlas barn och unga från hela världen för att spela och sjunga tillsammans, sida vid sida med professionella musiker. Lägret främjar spridningen av klassisk musik samtidigt som det motverkar segregation i alla dess former och bygger broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Konserter och livesändning

Passa på att uppleva någon av alla konserter som ingår i musiklägret och titta på livesändningen av finalkonserten på GSOplay den 21 juni.

Onsdag 21 juni 2023: Evenemanget slutar ca kl 15.15

Medverkande

Deltagare från musiklägret Side by Side

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret