Göteborgs Konserthus Skolkonsert: Skräck

Evenemanget har ägt rum. I sällskap med Kapten Röd, musiker ur Göteborgs Symfoniker, Hofmästarn och Rasmus Persson stormtrivs osaliga andar och vålnader... För barn 9-12 år.

Speltid ca: 45 min ingen paus Scen: Stenhammarsalen
Fri entré, platsbokning

Evenemanget har ägt rum

Hu! Hösten är en tid då osaliga andar stormtrivs. Vi kan utlova en nyskriven skräckis med låtar av och med Kapten Röd, Hofmästarn och Rasmus Persson. Och skrämmande orkestermusik med Göteborgs Symfoniker. Huka er!

Hösten är en farlig tid med kyla och mörker där osaliga andar och vålnader stormtrivs. Och nu intar de Stenhammarsalen i Göteborgs Konserthus! Här samlas otäcka varelser som kan skrämma livet ur oss…Vi kan utlova en nyskriven skräckis byggd på gamla myter och skrönor med låtar av och med Kapten Röd, Hofmästarn och Rasmus Persson. Och lite hederlig, skrämmande orkestermusik signerad Sjostakovitj framförd av musiker ur Göteborgs Symfoniker.

Kanske känner du igen trion Kapten Röd, Hofmästarn och Rasmus Persson från skräckmusikalen Bobo och Gileus i Sveriges Radio?

Titelspåret ”Om inte jag fanns” har nästan 5 miljoner lyssningar på Spotify!

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

För barn 9-12 år

För att så många som möjligt ska få uppleva våra populära skolkonserter så vill vi påminna dig om att din bokning är bindande. Justeringar i bokningen kan göras fram till senast 30 dagar innan konserten – glöm inte ange ditt ordernummer när du kontaktar oss så att allt blir rätt. Ej avbokat eller uteblivet besök debiteras med 500 kr. Om du undrar över någonting så är du välkommen att kontakta oss på biljett@gso.se eller på telefon 031-726 53 00.

Skräck ges också som lördagskonsert 30 okt >>

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Kapten Röd (Björn Nilsson) solist

Hofmästarn (Simon Hansson) solist

Rasmus Persson manus och berättare

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret